Rácz Jenő „túlment egy határon” séftársa szerint

Az ATV #Bochkor műsorában egykori zsűritársa keményen bírálta Rácz Jenőt az utóbbi időben hozott döntései miatt. Wossala Rozina kifogásolta például, hogy a híres séf egy áruházlánc pultjában húsokat árult.

Wossala Rozina volt az ATV #Bochkor című műsorának vendége, ahol a műsorvezető, Bochkor Gábor a hitelesség témakörét is felhozta. A séf ezen a ponton említette meg Rácz Jenő nevét is, miután megjegyezte, hogy szerinte egy sztárnak csak olyan reklámot kéne elvállalnia, ami számára önazonos. Kifogásolta, hogy Rácz egy gyorsétteremlánchoz adta a nevét, sőt, még egy áruház húspultjában is állt eladóként. Wossala szerint Rácz Jenő a hamburgerbuciból készített ropogós elemekkel átment minden határon.

Rácz Jenő „túlment egy határon” séftársa szerint / Fotó: RTL/Sajtóklub

Engem megkeresnek nagyon sokan. Amiben nem hiszek, amit nem ennék meg, nem használnék, nem ülnék bele, azt megköszönöm, de nem kérem

– fűzte hozzá Wossala.

Arról már nem beszéltek, hogy Rácz Jenő a Sztárbox című műsorban is szerepelt. A műsor teljes adása megtekinthető itt:

Címlapkép: RTL/Sajtóklub

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...