Rácz Jenőt megműtötték, kórházban van

Kórházba került a sztárséf, de nincs nagy baja. Követőitől támogatást kért, hogy mihamarabb meggyógyuljon.

Rácz Jenő térdműtéten esett át, az eseményről pedig közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. Többek közt a Konyhafőnök zsűritagjaként is ismert Michelin-csillagos séfet szerdán délután műtötték, a beavatkozás oka: keresztszalagpótlás – írja az Index.

Egy műtét előtt búcsúzkodni a feleségemtől és a kislányomtól egy új tapasztalat… Viszont a műtétre nagy szükségem van, megelégeltem, hogy mindennap fájó térddel térek haza egy hosszú munkanap után, hogy nem tudok lassan fél éve sportolni, és hogy heti rendszerességgel jártam térdleszívásra 

– meséli Rácz Jenő.

Visszatérése lábadozása után várható, addig is mindenkitől azt kérje, szurkoljon neki egészségéért!

Címlapkép: Nosalty


Még több aktualitás:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...