Rácz Jenő már ismerteti kislányával a gasztronómiát

Rácz Jenő nagyon aranyos fotót osztott meg kislányával, melyen éppen a Konyhafőnök VIP adását nézik közösen.

Rácz Jenő mozgalmas hónapokon van túl, hiszen étterme, a Rumour is Michelin-csillagot kapott nemrég, amiért rengeteget dolgozott, házat újított fel, költözött a családjával, és a kislányuk is pár hónapja született meg. Nemrégiben azt nyilatkozta, hogy éppen ezért kicsit visszavett a tempóból.

Pihenés a családdal

Rácz Jenő rajongói nagyon örülnek, amikor a séf intim pillanatokat oszt meg a magánéletéből. Nemrégiben pedig igencsak boldoggá tette őket, amikor közös képet posztolt kislányával, akivel éppen a kanapén pihent.  

Kamilla Rácz Jenő karjában pihen, kezecskéjét az apukája csuklóján pihenteti, a háttérben pedig éppen a Konyhafőnök VIP megy.

Ezek szerint Rácz Jenő már ismerteti a hét hónapos kislányát a gasztronómiával. Persze, egy sztárséf gyermeke nem kezdheti elég korán.

A rajongók nagyon értékelték a cuki apa-lánya fotót, hiszen majdnem 10 ezer kedvelést kapott, és rengeteg kommentet, milyen aranyosak együtt.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Rácz Jenő/Instagram


Még több aktualitás itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...