Meglepő kijelentést tett a mekiről Rácz Jenő

Megunta a kalóriaszámlálást, vagy hogy nem ehet egy jót bűntudat nélkül. Sőt, a mekis kaja iránti érzelmeire is fény derült.

Rácz Jenővel mindig történik valami: az rtl.hu cikkéből most éppen azt tudhattuk meg, hogy elege van a kalóriaszámolgatásból, ideje sem nagyon van, és néha igenis élvezi a gyorskaját.

Én egyszerű ember szeretek lenni, simán ki merem jelenteni, hogy mekirajongó vagyok, és bárki kövezzen meg ezért. Inkább az a nem normális, hogy ha valaki azt mondja, hogy még nem evett mekit

– mondja a séf.

Michelin-csillag ide, fenszi ételek oda, Rácz Jenő vállalja, hogy hétköznapjaiba nem igazán fér bele az állandó, szigorú diéta és odafigyelés, és sokszor azt eszi, amit talál.

Rácz Jenő és felesége, Dóri:

Saját bevallása tény, szerint saját ételeiben mindig az újdonságot keresi, viszont ha étterembe megy, a gulyáslevesre vagy a rántott húsra szavaz, de felesége, Dóri is rendszeresen főz náluk, amit szívesen megeszik.

Olyan rövid az élet, és ha nem élvezhetem ezt a pohár pezsgőt, meg nem ehetek egy finomat, mert diétázom… Tényleg itt sanyargatom magamat, meg itt számlálom, hogy mit eszem, meg hogyan, nem eszem szénhidrátot, aztán meg jól bezabálok egy friss, gőzölgő kenyeret és nincs igazság

– szomorkodik a séf A Palikék világa by Manna adásában.
Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Címlapfotó: RTL / Tulok András

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...