Lesd meg milyen érdekességekkel rendezte be irodáját Rácz Jenő

A sztárséf Instagrammon mutatta meg új irodáját, a képről pedig az is kiderült, milyen emlékek kerültek fel a falra.

Rácz Jenő az egyik legismertebb séf Magyarországon, így nem csoda, hogy az emberek nagyon kíváncsiak rá. A rajongók nemcsak a munkásságát követik, de magánéletének történéseit is. Jenő szerencsére sokszor enged bepillantást utóbbiba is, nemrégiben is így tett, amikor is megmutatta, hogyan tölti az estéket kislányával.

Most új házuk egyik szobáját mutatta, meg, pontosabban az ő „kis birodalmát”  és tagadhatatlan, hogy a dizájnból egyértelműen kiderül, kinek az irodájában is járunk.

Szerintem jó munkát végeztünk. Egy kupi szobát láthatunk az első képen (ahogyan átvettük a házat), a második képen pedig az én kis birodalmam, az irodám látható. Meglepően sokan kértétek, hogy küldjek képet, hogy miből mi lett

– írta Rácz Jenő a képek alatt.

A helyiségben a szokásos irodai bútorokon kívül helyett kapott például egy sakkasztal, a falon pedig egy gyűjtemény lóg azokból a bulvárcímlapokból, melyeken a sztárséf az elmúlt években szerepelt.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Rácz Jenő/Instagram


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...