Lesd meg milyen érdekességekkel rendezte be irodáját Rácz Jenő

A sztárséf Instagrammon mutatta meg új irodáját, a képről pedig az is kiderült, milyen emlékek kerültek fel a falra.

Rácz Jenő az egyik legismertebb séf Magyarországon, így nem csoda, hogy az emberek nagyon kíváncsiak rá. A rajongók nemcsak a munkásságát követik, de magánéletének történéseit is. Jenő szerencsére sokszor enged bepillantást utóbbiba is, nemrégiben is így tett, amikor is megmutatta, hogyan tölti az estéket kislányával.

Most új házuk egyik szobáját mutatta, meg, pontosabban az ő „kis birodalmát”  és tagadhatatlan, hogy a dizájnból egyértelműen kiderül, kinek az irodájában is járunk.

Szerintem jó munkát végeztünk. Egy kupi szobát láthatunk az első képen (ahogyan átvettük a házat), a második képen pedig az én kis birodalmam, az irodám látható. Meglepően sokan kértétek, hogy küldjek képet, hogy miből mi lett

– írta Rácz Jenő a képek alatt.

A helyiségben a szokásos irodai bútorokon kívül helyett kapott például egy sakkasztal, a falon pedig egy gyűjtemény lóg azokból a bulvárcímlapokból, melyeken a sztárséf az elmúlt években szerepelt.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Rácz Jenő/Instagram


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...