Rácz Jenő elképesztően néz ki 16 kilós fogyása után

A sztárséf elképesztő eredményeket ért el az elmúlt 6 hónapban. Rácz Jenő egy Instagram-posztban mesélt a fogyásáról és fejlődéséről.

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Rácz Jenő az utóbbi időben rengeteget fogyott. Rácz Jenőt egy műsorban való részvétel motiválta a fogyásban, aminek köszönhetően 16 kilótól sikerült megszabadulnia. Életmódváltásáról most egy Instagram-posztjában mesélt.

Emlékszem, amikor márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem a Sztárboxban való részvételt! Pedig akkor még igencsak járni tanultam a térdműtétem után! Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát! Tudtam, hogy elsősorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm. Így lettem a középsúly legsúlyosabb, 90kg-os versenyzőjéből a legkönnyebb. Bárhogyan is alakuljon a hétvége, beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az RTL-nek, a feleségemnek, aki mindennap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek

– írta Rácz Jenő a posztjában.

A képek és a videók magukért beszélnek. A sztárséf tényleg fantasztikus formában van.

Forrásunk volt.


Még több friss hír itt:

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a saját készítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Több oka is van, miért nem kellene nyitva hagyni a...

A mosógép majdnem minden háztartás része, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet. Rendeltetésszerű használata azonban nemcsak a gép helyes beállítását jelenti, hanem azt is, hogy a mosás lejárta után az ajtaját becsukjuk-e. Mai Otthon Tippünkben eláruljuk, miért nem kellene nyitva hagyni a mosógép ajtaját hosszú órákra, napokra.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!