Puskás Peti rendelt egy #koszasemmit - Szerinted honnan?

A The Biebers frontembere ebédet rendelt magának, pedig lehet jobban tette volna, ha ő maga főz.

Puskás Peti rizottót szeretet volna enni ebédre, ezért rendelt is magának az egyik "olasz" étteremből. Amit kapott helyette, azt nem tette zsebre, és valószínűleg a gyomrába sem. Peti az Instagramján osztotta meg a mai ebédjét:

Az énekes azt írja: "Ezt ma rendeltem 2500 forintért egy állítólagos "olasz" étteremből vargányagombás rizottó néven...na tippek , hogy melyik étterem lehet?! A helyes megfejtőt meghívom egy menüre"

Vajon honnan rendelt Puskás Peti? Elég könnyű kitalálni, szerencsére nem sok "olasz" étteremben kínálnak vargányagombás rizottót.

Legközelebb Peti talán jobban jár, ha otthon maga készíti el a ebédjét. Mondjuk ezek közül valamelyiket:

Pirítottgombás-rizottó

A rizottó az egyik legjobb és legegyszerűbb olasz eredetű rizsétel. Készíthetjük bármilyen zöldséggel vagy hússal; ezernyi íz és kombináció létezik. Én most gombával készítettem, ...

Erdei gombás rizottó

Gyönyörűséges látvány fogadott szombaton a piacon: nagy kupacokban álló, különféle, finomabbnál-finomabb erdei gombák. Került a kosaramba galambgomba, vargánya, és rókagomba ...

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

nyitókép apuskáspeti Facebook.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...