3 tipp, hogy több rostot vigyél be anélkül, hogy puffadnál

A rostfogyasztás nem könnyű azok számára, akik hajlamosak a puffadásra. A gasztroenterológus tippjei segítenek, hogy növeld a rostbeviteledet a kellemetlen tünetek elkerülésével.

Ha nagyobb mennyiségben, egyszerre viszünk be rostban gazdag ételeket, például nyers gyümölcsöt vagy a zöldséget, könnyedén előfordulhat, hogy kellemetlen gázképződét, puffadást, görcsöket vagy akár székrekedést tapasztalunk.

Szerencsére Dr. Will Bulsiewicz gasztroenterológusnak akad néhány egyszerű tippje, melyekkel elkerülhetjük ezeket a kellemetlenségeket, és mégis rostban gazdag ételeket fogyaszthatunk.

Kattints a képre, és tudd meg, mik a szakember tippjei!

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...