4 recept, amit pudingporral jóval egyszerűbbé tehetsz

Az átlagos háztartások kamráiban gyakran fellelhető alapanyag a pudingpor, amit ennek ellenére mégsem használunk ki teljeskörűen. Lássuk, milyen receptekben vethetjük be!

Vannak bizonyos alapanyagok, amelyekre gyakran egysíkúan gondolunk, miközben azok jóval változatosabban és praktikusabban felhasználhatók a valóságban. Klasszikus példa a pudingpor: azon túl, hogy néha megfőzünk a tasak tartalmából egy adag vaníliás vagy csokoládés krémet, nem nagyon használjuk másra. Pedig egy sor receptet egyszerűbbé tehetünk pudingporral: lássuk a listát!

Nézd meg galériánkban a pudingpor felhasználási módjait, a receptekért kattints a képre!

Receptek a pudingpor sokszínű felhasználásához:

Gyors pudingos szilvaleves

Nyár végén, ősz elején készítsünk a zamatos szilvaszemekből gyors gyümölcslevest. Kellemesen édes, de nem émelyítő, a fűszerek már kicsit lombhullatósan komfortossá teszik, de a ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos és trükkös konyhai praktikát olvashatsz itt:

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a sajátkészítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!