Pózolj balga fejjel értelmetlen kajasapkákban!

Ez az ausztrál srác tökéletesen ráérzett, hogy a hétköznapokban teljesen felesleges horgolt ételsapkáit hogyan tegye kapósan trendivé! Itt a fesztiválszezon, akarni fogod.

A melbourne-i textilművész, Phil Ferguson arra jutott, hogy manapság már tényleg túl snassz és idejét múlt egy hagyományos horgolt sapka, ezért inkább menőbbre váltott, és színes, ínycsiklandozó ételeket horgolt meg fejfedőként. Ferguson egyébként egyáltalán nem számított a sapkák átütő sikerére, a jelenleg 55.000 követőnél járó Instagramjának népszerűségét azonban minden bizonnyal jócskán megdobta az is, hogy a srác olyan nevetségesen csüggedt arckifejezésekkel pózol a kajasapikban, hogy fejére nézve szinte azonnal minden háziasszony szívébe belopta magát.

Megmutatjuk, hogy ez a srác mitől lett világszerte népszerű a hordhatatlan kajasapkái ellenére!

{SZAVAZAS}

(via Bored Panda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...