Pornósztárízű lekvárt dobtak piacra! Megkóstolnád?

Az angol Firebox egészen meglepő lekvárt dobott piacra. Alkohol van benne bőven, az már bizonyos...    

A Firebox piacra dobta a különböző italokat is tartalmazó lekvárkollekciójának legújabb darabját, ami a kissé huncut "Spreadable Pornstar", vagyis "Kenhető pornósztár" névre utal. Hogy mi van? Teheti fel a kérdést teljes joggal minden épelméjű olvasónk.

A titok nyitja az, hogy létezik egy "Pornstar Martini" nevű koktél, amiben vaníliás vodka, passiógyümölcs, maracujalé, limelé és egy kevés száraz pezsgő is van.

A névadó koktél, a Pornstar Martini

Miután a Firebox sikerrel forgalmazta a sörrel, whiskyvel, kávéval és ginnel dúsított lekvárjait, úgy gondolta, érdemes valami vadabbat is kipróbálni. A pornstar koktél által ihletett, trópusi ízvilágú lekvárban gyümölcspüré, narancsos és más citrusos ízek mellett persze valódi vodka is van.

A gines lekvár is érdekes lehet

A termékdíjat is nyert lekvárt Magyarországra is megrendelheted. Az ára 9,99 angol font (3500 Ft), amihez hozzá kell adni 11,38 fontos (4104 Ft) postaköltséget. A végső összeg így 21,37 font (7604 Ft).

via Metro

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Menő magyar csomagolást a menő magyar sörnek!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...