Póréhagymazöld, crème brûlée, tejeskávé...2023 divatszínei otthonodba

Tejeskávé, póréhagyma, égkék, van itt minden, amire felkaphatja a fejét minden lakberendezésre és nem megszokott árnyalatokra érzékeny célszemély! 2023 trendszínei következnek a lakásba.

Nem biztos, hogy az első gondolatunk lenne, de nemcsak az elhelyezkedése, a mérete, a berendezése, de a lakás színe is befolyásolja kedvünket, érzéseinket, hangulatunkat. Ha tehetjük, alakítsuk saját ízlésünknek megfelelően az árnyalatokat, egy gyors festésnek még a főbérlők többsége is örül.

Ha a színérzékenység mellett trendérzékenyek is vagyunk, a lakás színét az aktuális trendek alapján is kiválaszthatjuk: 2023-ban ugyanis egészen extra és csalogató árnyalatok várnak minket otthon. Ki ne akarna póréhagymazöld vagy tejeskávé színű berendezést maga köré?

Forrásunk volt.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Ezek a lakberendezési praktikák is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...