A pizzaszélfogyasztók 3 típusa - mondd, hogy a harmadik vagy!

Az élet lényeges kérdései sorozatunkban a meghagyott kontra elfogyasztott pizzaszélek problematikája kerül górcső alá. Reméljük, te az utóbbi csoport tagja vagy...

A pizzaevés legtöbbünk életének szervesebb - és kedvelt - momentumai közé tartozik, Vannak a margaritások, a húsimádók, a tejföl- vagy paradicsomalapot preferálók, aztán akik bírják a hawaii-it ananásszal és akik lemerevednek tőle, és vannak a kecsápozók. Sőt, majonézesről is tudok.

Ha sütnél:

Pizza Otthon :) - Pizza 16.

Pizza! Úgy ennék egy jó kis Pizzát!  Jómagam, több éve készítek otthon „Olasz Pizzát”, és többen ácsingóztak a receptért. A tészta nem tartalmaz semmi különlegeset, nincsenek ...

Rozsos pizza

Fiamnak mindig jöhet a pizza, de most mellényúltam, és a rozslisztes tartályt kaptam fel. Nagyon ízlett neki és barátjának, így mindkét 32 cm-es pizzát megették.

Ez mind-mind oké, szemet húnyunk, nem zavar, ízlése válogatja, nem tehetsz róla, mit szeretsz, mit nem...

NA DE MIÉRT KÉNE MEGHAGYNI A SZÉLÉT, AZ NEM A PIZZA RÉSZE TÁN???

via GIPHY

Ez engem személy szerint mindig felidegesített, pazarlásnak, luxusnak tartom, mert normál esetben egy jó kis szél simán 3-4 harapásnyi élvezet a jóllakásig vezető úton, és nem feltétlen csökkent értékű, csak mert rá szegényre már nem jutott feltét. Egy jó tésztaalap finom magában is, ezt szögezzük le...

meg amúgy is, hát kifizettem, minek dobjam ki? Ha csak a spúr vonalat nézzük...

via GIPHY

  1. Szóval vannak a szélmeghagyók - akiknek cselekedetét kizárólag akkor legitimizálom, ha az a szél feketére égett.
  2. Vannak azok, akik az átmenetet képviselve benyomják a "száraz és unalmas" szélet is, de belemártják/telenyomják ketchuppal, majonézzel, csiliszósszal, ki amit fogyaszt.
  3. És vannak a társadalom általam nagyontisztelt tagjai, akik rendes ember módjára, ügyesen, pénzt és jóllakást sem kockáztatva elfogyasztják azt, ami amúgy nyilván ehető és a pizza részét képezi.

Ezeket olvastad már?

A jó pizza titka

A pizza jó. A jó pizza még jobb. Szinte gyerekjáték elkészíteni, még gyerekekkel is. Mi meg is tettük. És figyeljetek, eláruljuk a jó pizza titkát!

Veres Mari

13 celebszelfi pizzával

Mi történik a celebekkel, ha szelfizés közben pizzává változik a kezükbe gyógyult okostelefonjuk? Hála az égnek, a mémgyártók és a photoshop jóvoltából már erre is fény derül!

Hering András

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...