5 bosszantó hiba, amit mind elkövetünk pizzasütés közben

Valószínűleg azért szánjuk rá magunkat az otthoni pizzasütésre, mert jobban szeretjük a házi lepényt a rendeltnél vagy a boltinál. Ilyenkor pedig érdemes tényleg mindent beleadni, minden apró hibát elkerülni. Például az alábbiakat.

Szerencsénkre abszolút nem bonyolult feladat a pizzasütés: egészen biztosan gyorsabban össze tudunk dobni egy margheritát, mint hogy az megérkezne a kedvenc éttermünkből. Ezért ne is várjunk a futár csengetésére, inkább fejlesszük mesteri szinte a tésztanyújtás, szószkészítés és feltétfelhelyezés művészeteit, azáltal, hogy felismerjük a pizzasütés során adódó apró hibákat, majd megtanuljuk elkerülni őket. Nem lesz nehéz, vágjunk is bele!

Nézd meg galériánkban a pizzasütési hibákat:

Néhány pizzarecept a gyakorláshoz:

Margherita pizza

Paradicsomszósz, mozzarella és bazsalikom - ez a szentháromság a Pizza Margherita, az olaszok pizzáinak egyik legalapvetőbbike.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is érdemes megfogadni:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...