Akik nem kedvelik a pizza szélét, a Pizza Hut újítását egyenesen gyűlölik majd

Kétféle ember létezik: aki a pizza szélét is megeszi, és aki mindig a tányéron (vagy a dobozban) hagyja az étel ropogós, olykor puha vagy éppen töltött szélét. Utóbbiak utálni fogják a Pizza Hut újítását.

Bár itthon csak néhány éve kezdte el a sajttal töltött szélű pizzák forgalmazását a Pizza Hut, Amerikában idén 25 éve annak, hogy forradalmasították az olasz tésztaétel szélét. A 25 éves jubileumot az amerikai gyorsétteremlánc azzal ünnepelte meg, hogy piacra dobta a pizzát, amiből csak a pizza hiányzik.

Pizza Hut

A töltelékkel felturbózott tésztakarikát csak limitált ideig lehet kapni egyes Dallas-ban és Los Angeles-ben található éttermekben 12 dollárért, vagyis nagyjából 3500 forintért, de a promóció ideje alatt pizzát rendelő első 50 vásárló ajándékba is megkaphatja a töltött tésztakarikát.
Bár a töltött szélű pizzát a Pizza Hut saját találmányának tekinti, az elmúlt években rengeteg más amerikai gyorsétteremlánc próbálta meg leutánozni az eredeti töltött szélű receptet.

Amerikában most különösen nagy forgalomnak örvendenek a házhoz is szállító gyorséttermek, a pandémia miatt ugyanis hatalmas mértékben megnőtt a rendelések száma. Ahogy az a CNN cikkéből kiderül, a Pizza Hut tavasz óta több ezer új alkalmazottat vett fel éttermeibe, a járvány kezdete óta pedig 32 országban összesen 148 étteremmel bővült az amerikai franchise-hálózat.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt, címlap

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek