A Konyhafőnök mai adásának második feladatában kiderült, a piros csapat tud jobb paellát készíteni. Ebben a tradicionális spanyol ételben minden földi jót megtalálsz!
Paella a piros csapattól
A kép csak illusztráció
Hozzávalók
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg füstölt kolbász
30 dkg rizs
sáfrány, só, bors ízlés szerint
1 marék olívabogyó
1 marék mazsola
10 db királyrák
2 gerezd fokhagyma
30 dkg fekete kagyló
Elkészítés
Vöröshagymát, fokhagymát, füstölt szalonnát, kolbászt ebben a sorrendben a serpenyőbe téve jól lepirítunk, majd a rizst is hozzá pirítjuk.
Az összes alapanyagot felöntjük vízzel és alaplevet főzünk belőle, és ezzel kezdjük el főzni.
Sáfránnyal, sóval, borssal ízesítjük, színezzük.
A zöldségeket, olívabogyót, mazsolát pirítunk, majd hozzákeverjük a rizshez és tovább főzzük.
A rákot fokhagyma alapon megpirítjuk, majd a kagylót hozzátesszük.
Tálalás előtt a rizst a halféleségekkel összekeverjük.
Vártam a családomat, megleptem Őket ezzel különleges, nagyon mutatós desszerttel.
Imádják a túrót, a gyümölcsöt, a piskótát, a zselé volt a hab a tortán. ...
A cukorbetegeknek és a lisztérzékenyeknek sem kell lemondani egy finom tortáról. A tésztája gluténmentes, mivel lisztet nem tartalmaz, a krém pedig eritrittel készült. Persze nemcsak a ...
A húslevesünk pulykából fő és végtelenül gazdag lesz, melengetése után egy hideg főétel, karfiolos tojássaláta kerül terítékre, hogy végül a banános panna cotta hozza el az édes zárást.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
Aki gyors ebédre vágyik, gyakran nyúl a tészták irányába, ez pedig idővel magával hozhat némi lustaságot vagy ötlettelenséget. Vessünk ennek véget az alábbi izgalmas tésztákkal, amelyek ugyanúgy gyorsak, de jóval fantázia- és ízdúsabbak.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...