Egy-két csomag jó minőségű virsli az elfoglalt és rohanós anyák és apák megmentője lehet – legyen szó az éhes gyerekekről, vagy a szülők saját reggelijéről, uzsonnájáról, vacsorájáról. Ha családunknak a legjobbat akarjuk, és biztosra akarunk menni mind az íz, mind a minőség tekintetében, a jól bevált PICK márkanév virslijeit válasszuk! Termékeiket gyorsan, változatosan, mindössze pár perc alatt, több ízben, formában és módon fogyaszthatjuk, és már csak egy kevés majonéz/ketchup vagy mustár kell melléjük, kinek-kinek ízlése és kedve szerint, no meg némi friss és ropogós pékáru.
Az évtizedek óta magas minőséget képviselő PICK olyan termékcsaládokkal kedveskedik minden virslikedvelő vásárlójának, melyek tökéletesek az egész családnak:
a színes, játékos Pickolino termékcsalád a gyerekek és hölgyek legnagyobb kedvence, míg a Pickolino új, Roppanós frankfurti termékcsaládja már a férfiakat is kétség kívül leveszi a lábáról.
Mi most a szerkesztőségben 5+1 terméket kóstoltunk végig, hogy megoszthassuk véleményünket. A termékeket a csomagon levő utasítások szerint főztük meg, és magukban kóstolva értékeltük őket.
Következzenek a virslik a kóstolás sorrendjében!
- Pickolino virsli sertéshúsból
Első versenyzőnk hipphopp az asztalunkra került. Kellemesen füstös virsli, mely akár tasakban is főzhető, sőt, mikrózható is – mi hagyományosan, kibontva, forró vízben főztük néhány percig. További előnye, hogy ízlés szerint grillezhető és süthető is, sokan azonban annyira kedvelték, hogy melegítés nélkül, magában harapták. Íze a minőségi, ízes, húsos, szaftos jelzőket kapta.
A termék gluténmentes, laktózmentes, és ízfokozót sem tartalmaz!
- Pickolino virsli csirkehúsból
Második versenyzőnk már lila csomagolásával megnyerheti a család vidám tagjait. Meglepődtünk, hogy nemcsak sertésből, de ízre jóval könnyedebb csirkéből is készül virsli a Picknél. Színe bizalomgerjesztő, illata és füstös, kellemesen fűszeres, húsos íze csöppet sem tolakodó, így este is tökéletes meleg vacsora válhat belőle.
Glutén-, laktóz- és ízfokozómentes, grillezhető!
+1. A Pickolino sajtos-csirkés verziója mindenkit levett a lábáról, ez lehet a gyerekek kedvence is. A tesztelők külön kiemelték az olvadó sajtdarabkákat, mint plusz élvezeti faktort. Glutén- és ízfokozómentes, grillezhető!
- Pickolino sajtos virsli sertéshúsból
Ez a sajtos tesztalany volt a másik nagy kedvenc a kóstolók körében. Sertéshús felhasználásával készült, hámozott virsli 10% sajttal, mely minden harapáskor szinte kifolyik belőle. Krémes, füstös, sajtos, isteni! – mondták rá kollégáink. Szintén sokoldalúan elkészíthető: hagyományosan vagy tasakban is főzhető, de mikrózható is. Pár perc, és ehetjük!
Glutén- és ízfokozómentes, grillezhető!
- Pickolino ROPPANÓS frankfurti virsli
Végül pedig érkeztek sorban a roppanós tesztalanyok: a frankfurti virsliket senkinek sem kell bemutatni, a legkedveltebb virsliváltozatok között tartják őket számon világszerte. Bőrrel együtt fogyasztjuk őket, mely harapáskor felejthetetlenül roppan. Isteni, húsos, szaftos, laktató, „férfiasabb" virsli, mint fenti társai. Letisztult ízvilág. Isteni mustárral, ketchuppal és friss kenyérrel. El is fogyott mind egy szálig.
Glutén-, laktóz- és ízfokozómentes!
- Pickolino ROPPANÓS sajtos frankfurti virsli sertéshúsból
Utolsó alanyunk a frankfurti roppanós termékcsalád alfája és ómegája, a sajtos változat, mely külön öröm a laktózérzékenyeknek, hiszen laktózmentes is! Íze a retró virslizéseket idézte meg, mégis különlegesebb kiadásban, hiszen érezhetően minőségi termékről van szó. Pompás megoldás, ha nincs sok időnk főzni. Élvezzük a roppanós bőrt, és a folyós, krémes, lágy sajtot!
Hozzáadott ízfokozót nem tartalmaz, glutén- és laktózmentes is!