Petrás-Gódor Annamária

Petrás-Gódor Annamária vagyok, 29 éves.  Budapesten élek a férjemmel és a boxer kutyámmal.

Név: Petrás-Gódor Annamária

Életkor: 29

Foglalkozása: üzletvezető, cateringes

Kedvenc ízvilág: klasszikus magyar ízek új köntösben, újragondolva

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: Lasagne; Ropogós kacsamell zöldséges kuszkusszal és humusszal; Konfitált sertésszűz baconos polentával és szilvachutneyval

Kedvenc recept: Gordon Ramsay Wellington bélszínjeSaját specialitás: Klasszikus hidegkonyhai termékek, amiket saját receptjeim alapján fejlesztettem ki tartósító- és mesterséges ízesítőszerek nélkül

Petrás-Gódor Annamária vagyok, 29 éves. Budapesten élek a férjemmel és a boxer kutyámmal. Gyerekkorom óta a vendéglátásban élek, a családommal együtt saját gyorsbüféinket üzemeltetjük Budapest több kerületében. A kezdeteknél a szüleim egy pici lakókocsiból árulták a lángost, ma már pedig 4 gyorsbüfét üzemeltetünk, házhozszállítással, saját előkészítő üzemmel, ahol hamburgerhúsok és a gyroshúsok készülnek. Tőlük tanultam meg, hogy kemény munkával, fantáziával és a vendéglátás iránti alázattal, szeretettel bármit el lehet érni. Rajongok a gasztronómiáért, nagyon szeretek főzni, kreatív új ételeket kipróbálni. Ez nyugtat meg igazán!Legjobban azt szeretem, amikor látom, hogy ízlik az embereknek a főztöm és élvezettel fogyasztják. Számomra ez a legnagyobb dicséret, amit kaphatok. Pár évvel ezelőtt cateringgel, hidegkonyhával kezdtem el foglalkozni, amiket saját ötleteim és receptjeim alapján készítek. Célom, hogy egyszer modern konyhában főzhessek egy elismert chef mellett, akitől tanulhatok új és érdekes, kreatív gasztronómiai főzéstechnikákat, érdekes új ízeket! További terveim, hogy a saját catering és hidegkonyhai vállalkozásomat még sikeresebbre fejlesszem, és a családi vállalkozásunkat is koordináljam, új ötleteket valósítsak meg! Aztán ki tudja, mit hoz az élet!

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...