Pestóval töltött csirkemell

Ünnepek alkalmával igen lényeges, hogy ne csak finom, de látványos fogásokat szolgáljunk fel. Tavasszal a friss fűszernövények és idényzöldségek teremtik meg a kívánt hatást.

A csirkemell és a bacon meglehetősen kellemes komplementer-párost alkotnak: a szárnyas szelídíti a bacont, az utóbbi pedig óvja társát a kiszáradástól. Húsvétra azonban picit színesebb és látványosabb ételt szeretnénk az ünnepi asztalra tenni, ebben lehetnek segítségünkre a friss fűszernövények, például a petrezselyem és a bazsalikom, amelyekből kellemes pestotölteléket varázsolhatunk. Köretnek pedig jöhetnek az idényzöldségek, főszerepben a zöldspárgával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek