Papp Zoltán gazdasági és informatikai tanulmányai mellett elvégzett egy OKJ-s szakácsképzést is, eközben szorgosan melózott az Igen-ben. Később önállóan elkezdett egy mobilpizzázót üzemeltetni, a Digó Nápolyi Pizzát, ahol olasz lávakövekkel bélelt kemencében sül a legalább nyolc óráig kelesztett pizza, amely a Vezúv lankáin termesztett paradicsommal van megpakolva. 2016 októberében aNapoli to BP névre hallgató pop up pizza eseménysorozat is fontos mérföldkő volt, az addig nagyrészt fesztiválok, gasztrorendezvények közönségét kiszolgáló vállalkozásnak.
Most azonban eljött az ideje annak, hogy a nomád életformát élő Digó csapata letelepedjen. A budapesti Deák tér környékén nyit december 15-én, pénteken a Digó állandó üzlete, egy télikertszerű helyiségben. Többet a srácok egyelőre nem árultak el, csekkold folyamatosanFacebook-oldalukat további információért!
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
11 ajándéktipp olyan kajaőrülteknek, akiknek "megvan mindene"