Pénteken nyit a Digó állandó pizzériája

Papp Zoltán, a Digó mobilpizzázó ötletgazdája úgy döntött, állandó üzletet nyit a Deák tér közelében. 

Papp Zoltán gazdasági és informatikai tanulmányai mellett elvégzett egy OKJ-s szakácsképzést is, eközben szorgosan melózott az Igen-ben. Később önállóan elkezdett egy mobilpizzázót üzemeltetni, a Digó Nápolyi Pizzát, ahol olasz lávakövekkel bélelt kemencében sül a legalább nyolc óráig kelesztett pizza, amely a Vezúv lankáin termesztett paradicsommal van megpakolva. 2016 októberében aNapoli to BP névre hallgató pop up pizza eseménysorozat is fontos mérföldkő volt, az addig nagyrészt fesztiválok, gasztrorendezvények közönségét kiszolgáló vállalkozásnak.

Most azonban eljött az ideje annak, hogy a nomád életformát élő Digó csapata letelepedjen. A budapesti Deák tér környékén nyit december 15-én, pénteken a Digó állandó üzlete, egy télikertszerű helyiségben. Többet a srácok egyelőre nem árultak el, csekkold folyamatosanFacebook-oldalukat további információért!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

11 ajándéktipp olyan kajaőrülteknek, akiknek "megvan mindene"

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...