Korán kell kelni hozzá, de fél millió felett fizet

Akár 650 ezer nettót is kereshet az, aki önállóan és kovásszal tud dolgozni.

Egy Diósdon nyíló kézműves pékségbe keresnek nettó 650 ezer forintért „önállóan dolgozni tudó” pék munkatársat a profession.hu-n – szúrta ki a Napi.hu. Az állás teljes munkaidős, közösen kialakított munkarendben végezendő, és kizárólag hagyományos technológiát igénylő kenyereket kéne készíteni, melyek természetesen adalékanyagoktól mentesek. A fizetésen felül bónuszt is ajánl, továbbá 13. és 14. havi munkabért is lehetővé tesz.

Komoly összegért hirdettek meg egy pék állást Diósdon

Mindezért pedig egyáltalán nem várnak el sokat, csupán annyit, hogy legyen a jelentkezőnek pékipari szakmunkás végzettsége, kézműves pékségben szerzett tapasztalata, és legyen a munkájára és környezetére is igényes.

Forrásunk volt.


Ezeket is olvasd el!

Legújabb receptek

Körtelekvár

A legzamatosabb körtékből érdemes főzni ezt az ízgazdag lekvárt, ami elsőre ugyan szokványosnak tűnhet, azonban egy aprócska kiegészítőtől a lehető legkülönlegesebb ...

Fűszeres almakompót

Talán nem teljesen olyan, ahogy a nagyi készítette, azonban ő is boldogan nyaldosná az ujjait, miután belekóstolt ebbe a fűszeres almakompótba. Egyetlen apró mozdulattal sokkal mélyebb, ...

Piteformában sült sajtos fasírtfészek

Nekem szilikonos pite formám van, amiből egyszerűen kijön miután megsült. Ez az étel az egyik kedvenc nálunk, sokszor készítem. Legalább 6 db formához elég ez a húsmassza, mivel maga a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű tojásfasírt

Nem feltétlenül kell hús a szaftos fasírthoz: erre kiváló példa az alábbi recept, amelyben tojás, zsemle és egy nagy csokor zöldfűszer alakul aranybarna és ízes pogácsákká. ...

Fokhagymás csülök tepsiben sütve

A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!