Bezár a csúcsminőségű kenyereiről híres budapesti pékműhely

Július végéig van még lehetőség a híres pékműhely kenyereit falatozni.

Július végén végleg bezárja kapuit a hőn szeretett fővárosi PékEmber. „Szívetek, lelketek benne volt" – reagált a bezárás hírére a XXII. kerületi pékműhely egyik vevője.

5 év után bezár a PékEmber

A pékség megálmodója, Gyúrós János 2018 ősze óta dagaszt, keleszt és süt. Sőt, pár éve már párjával, Sólyom Ágival dolgoznak együtt, nagyobbrészt megrendelésre – írja az nlc.hu.

Bezár a minőségi kenyereiről híres budapesti pékműhely / Fotó: PékEmber

Bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes termékeket készítettek

A PékEmber műhelyében csakis bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes lisztekből készülnek a kenyerek, valamint meghagyják a 18-20 órás érlelési időt.

Ha valaki szeretné még kipróbálni a PékEmber híres kenyéralkotásait, akkor ezt július végéig megteheti. Júliusban ugyanis a következő néhány alkalommal fognak sütni: július 6-án, július 20-án és július 27-én, az utolsó sütési napjuk pedig július 27-e, csütörtök. Átvevőpont az art quarter Budapest udvarán, a Nagytétényi út 48-50. szám alatt.

Címlapfotó: PékEmber

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...