Bezár a csúcsminőségű kenyereiről híres budapesti pékműhely

Július végéig van még lehetőség a híres pékműhely kenyereit falatozni.

Július végén végleg bezárja kapuit a hőn szeretett fővárosi PékEmber. „Szívetek, lelketek benne volt" – reagált a bezárás hírére a XXII. kerületi pékműhely egyik vevője.

5 év után bezár a PékEmber

A pékség megálmodója, Gyúrós János 2018 ősze óta dagaszt, keleszt és süt. Sőt, pár éve már párjával, Sólyom Ágival dolgoznak együtt, nagyobbrészt megrendelésre – írja az nlc.hu.

Bezár a minőségi kenyereiről híres budapesti pékműhely / Fotó: PékEmber

Bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes termékeket készítettek

A PékEmber műhelyében csakis bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes lisztekből készülnek a kenyerek, valamint meghagyják a 18-20 órás érlelési időt.

Ha valaki szeretné még kipróbálni a PékEmber híres kenyéralkotásait, akkor ezt július végéig megteheti. Júliusban ugyanis a következő néhány alkalommal fognak sütni: július 6-án, július 20-án és július 27-én, az utolsó sütési napjuk pedig július 27-e, csütörtök. Átvevőpont az art quarter Budapest udvarán, a Nagytétényi út 48-50. szám alatt.

Címlapfotó: PékEmber

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...