Pastahajó - ezentúl csak így főződ a tésztát?

Ha azt hitted, hogy tésztát főzni csak egyféle módon lehet, akkor tévedtél! A konyha világának forradalmasítója vajon a tésztafőző-hajó lesz?

Teljesen jogos a kérdés, hogy miért akarna valaki a mikróban tésztát főzni? Hiszen ez az egyik legegyszerűbb konyhai alapművelet, amihez túl sok jártasság sem szükséges, maximimum egy időzítő szerkezet, ami figyelmeztet minket, mikor jár le a csomagoláson jelzett idő, és főtt készre a tésztánk.

Én magam két esetben tudom megindokolni a mikrós tésztafőzés létjogosultságát. De, hogy mi ez, illetve hogy hogyan vizsgázott a tesztünkön ez a kütyü, az alábbi videóból mind kiderül, mert természetesen kipróbáltuk:

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ikonikus sorozatok ikonikus koktéljai 1. Ezeket felhajtva Carrie Bradshaw is csámpázva megy haza

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...