1 paradicsomkonzerv, 5 étel – Így ízesítsd szükség szerint

Paradicsomszószt megannyi ételnél használunk, amit szezontól függetlenül a legegyszerűbb jó minőségű konzervből készíteni. Az alábbi cikkből megtanulhatjuk, hogyan válhat 5 különböző fogás ugyanabból a konzervből.

A paradicsomszósz az olasz konyhától a mexikóiig megannyi ételben megjelenik, az ízes mártás kerülhet lepényekre, tésztákra, rakott ételekre, ízesíthet szószos ragukat is. Ha télen-nyáron ugyanúgy készítenénk ezeket a recepteket, használjunk jó minőségű, egész darabokat tartalmazó konzervet – ebből kiindulva, az alábbi ízesítésekkel létrehozhatjuk az aktuálisan kívánt paradicsomszószos finomságot. Nézzük, hogyan!

Nézd meg galériánkban a paradicsomszósz ízesítésének módjait, kattints a receptekért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is lesd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...