5 szokatlan íz és alapanyag, amit a paradicsom mellé pakolhatsz

Paradicsomot szinte mindenhez lehet harapni – valószínűleg már eddig is kipróbáltuk különféle ízek és alapanyagok társaságában. De vajon kóstoltuk-e már az alábbiakat, és ha nem, készen állunk-e néhány ízkalandra?

Ha van olyan gyümölcs(!), amit a nap szinte bármelyik étkezésébe be tudunk illeszteni, akkor egészen biztos a paradicsom az. Indíthatjuk vele a napot, ha rántotta mellé gerezdeljük, kerülhet a tízórai szendvicsbe, főételek, levesek tömkelegét ízesítheti ebédkor, uzsonnára egy vajas kiflivel épp elég lesz, az este beköszöntével pedig kiadós salátákban parádézhat.

Egy ilyen gyakran használt alapanyag, mint a paradicsom biztosan sok ízzel találkozhat a konyhában: nézzünk most ezekből néhány ritkábban előforduló párosítást – csupa olyan társítást, amit mégis vétek lenne kihagyni.

Nézd meg galériánkban a paradicsommal társuló izgalmas ízeket!

Ezekkel a receptekkel érdemes kísérletezni:

Sült paradicsomos fehérbabkrémleves

Sokféle módon lehet krémes levestextúrát létrehozni tejszín vagy más egyéb tejtermék hozzáadása nélkül, például keményítőtartalmú zöldségek felhasználásával. Az édesburgonya ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További furcsán izgalmas ízek várnak rád:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!