4 gyümölcs, amivel párosítsd a paradicsomot idén nyáron

A paradicsom botanikailag amúgy is gyümölcs, adjuk hát meg neki a lehetőséget, hogy bogyóként is kibontakozhasson – párosítsuk egyéb gyümölcsökkel, mondjuk az alábbiakkal!

Ha eljön a nyár, a paradicsom is gyakrabban díszíti konyhapultjainkat, ízesíti ételeinket. Amikor épp nem tésztát, levest vagy lecsót főzünk belőle, akkor különböző salátákba, hideg fogásokba tehetjük. Ráadásul – mivel a paradicsom íze oly’ sok mindenhez illik – kedvünk szerint szinte bármivel párosíthatjuk ezekben a salátákban. De tényleg bármivel: a zöldségeken túl próbáljunk ki pár édes gyümölcsöt is, és ámuljunk, milyen kiváló kombinációt alkotnak a lédús paradicsommal.

Nézd meg galériánkban a paradicsom gyümölcstársait, a tippekért kattints a képre!

Ízes receptek, amiket kóstolj meg idén nyáron:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas nyári gasztroprojektek várnak:

Címlapról ajánljuk

A 3 legegyszerűbb pizzatészta receptje Nápolytól New Yorkig

Nem is csak azért szoktak rá sokan a házi pizzakészítésre, mert manapság egy vagyonba kerül elmenni a legközelebbi olasz étterembe, hanem azért is, mert a próbálkozások során talán egyre többen ráébredtek két dologra. Nevesen, hogy a házi pizzasütés abszolút nem bonyolult, másrészt, hogy meglepően autentikus eredményt lehet elérni akár a saját konyhánkban is. Persze ehhez kell némi tanulás, egy marék tipp, no, meg persze egy megbízható recept. Ez utóbbi kettővel szerencsére az alábbi cikk is szolgálhat, a gyakorlást már mindenkinek magának kell elvégeznie.

Lakos Benedek

További cikkek