Pár ezer forintért te is együtt teázhatsz II. Erzsébettel

Egy délutáni kávé Erzsébet királynő társaságában? - most lehetőség nyílik rá a londoni Madame Tussauds Múzeumban.

Egy kellemes teadélután II. Erzsébet királynő társaságában - ezt ajánlja most a londoni Madame Tussauds Múzeum látogatóinak 15 fontért (kb.5300 Ft). A program keretében egy asztalhoz ülhetünk a királynő életnagyságú viaszszobrával és a társaságában fogyaszthatunk el egy finom teát, szendvicset és süteményt.

A vendégeknek nem kell aggódniuk, hogy a múzeum látogatói fotózással zavarják meg a nagy eseményt, mivel a teázás egy külön elkülönített teremben zajlik, ami úgy van berendezve, mint a Buckingham Palota kertje.

Természetesen, a külön program díja mellett a belépőt is ki kell fizetni, ami 29 font (10 300 Ft). Már csak a repjegyet kell megvenni Londonba, és ott ülhetünk mi is a királynő társaságában.

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: The Royal Family Facebook

via Metro

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!