Paprikára fel!

A tavasz egyet jelent a friss és zamatos zöldségek és gyümölcsök megjelenésével a konyhában. Idén ráadásul már a szezon előtt kerülhet magyar paprika a fazékba! (X)

Bár húsvét előtt általában nem találunk magyar paprikát a boltokban, A MAGGI-nak köszönhetően mégis elérhető lesz. Ugyanis két tetszőleges MAGGI termék vásárlásakor egy friss magyar paprikát kapunk ajándékba a SPAR és INTERSPAR üzletekben, április 3. és 23. között, amíg a készlet tart!

A paprikaszezon beköszöntével számtalan zamatos és színes fogást varázsolhatunk a család asztalára. Ne feledjük: friss idényzöldséggel nem csak ízletesebb, de a kiegyensúlyozott étrendbe még inkább illeszkedő fogásokat készíthetünk! Ezért is kedveskedik a MAGGI épp egy ilyen akcióval, hogy ismét felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a gyors és egyszerű receptekből sem kell, hogy hiányozzon a friss alapanyag!

Az ízletes magyar paprikából akár fél óra alatt könnyű ételt készíthetünk. Össze is állítottunk három üde, tavaszi receptet, amelyet megspékeltünk Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusának tippjeivel is. Receptjeinkért kattintson! (x)

Legújabb receptek

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

49 sütőt vizsgáltak: a győztes termékek átlagára 150 és 300...

Új sütő vásárlására szerencsére ritkán kerül sor, és olyankor is nehéz tájékozódni a kínálat útvesztőjében. Manapság sokan a beépíthető sütők mellett teszik le a voksukat, na de hogyan válasszuk az igényeinknek és pénztárcánknak legmegfelelőbbet? A Tudatos Vásárlók Egyesülete segít leegyszerűsíteni a választást.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!