A 3 legfontosabb kérdés, amit tegyél fel, ha palántázol

Egyre melegebb az idő, a kertek szerelmesei pedig napról napra több időt töltenek kinn: rendezik a kertet, gondozzák a növényeket, palántáznak.

A tavasz a palántázás ideje, ilyenkor még az is szívesen tesz-vesz a kertben, aki normál esetben inkább a négy fal között kuksol. Mivel az otthoni zöldség- és növénytermesztés és maga a kertgondozás is egyre népszerűbb tevékenységek, ezért nem árt, ha palántázás témakörében minél több infót szívunk magunkba.

A palántázás 3 legfontosabb kérdése

A növények magját általában február-március során, zárt, védett, meleg, kis területen vetjük el, ezek pedig kikelnek, 6-8 hét alatt néhány lomblevelet is fejlesztenek, és amikor a tavaszi fagyok elmúltak, ki lehet ültetni őket a szabad földbe, ahol a nyár folyamán termést hoznak - írja Bálint gazda oldala.

Lássuk a palántázás 3 legfontosabb kérdését, katt a képre a galériáért!


Még több kertgondozás itt:

Legújabb receptek

Borsodó egyszerűen

A klasszikus borsodó különleges aromájával kitűnik a házi édes öntetek és mártások közül: megannyi desszertet nyakon önthetünk vele a rétestől kezdve egészen a gombócig. ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Súlyos betegséget okozhat a klóros víz fogyasztása

Sokan a csapból folyó vizet fogyasztják, mint ivóvizet, hiszen sokkal olcsóbb, mint palackozott ásványvizet venni, nem is beszélve a palackvisszaváltás kényszeréről. Svéd kutatók friss kutatása alapján azonban úgy tűnik, bizonyos megbetegedések és a klóros víz fogyasztása között összefüggés lehet.

Nosalty

További cikkek

50 felett napi 20 gramm ebből a szénhidrátból: nem lesz...

Nem újdonság, hogy az egészséges életmód része a megfelelő táplálkozás, ezzel kapcsolatban pedig van néhány ökölszabály, amit egy bizonyos kor felett kifejezetten érdemes megfogadni. A szénhidrátra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint mumusra, pedig nem zárhatjuk ki életünkből. 50 felett például egy bizonyos fajtája igenis egészségtámogató hatású.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!