Ilyen könnyű kibontani a bort késsel és villával

Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan nyisd ki a bort, ha nem találod otthon a dugóhúzót, de van a kezed ügyében kés és villa.

Biztosan veled is előfordult már, hogy olyan helyre mentetek, ahol nem volt kéznél dugóhúzó, és valamilyen egészen furcsa eszközzel próbáltad kinyitni a borosüveget, például fakanállal, késsel, bicskával vagy kanállal. Felejtsd el ezeket, mert van egy sokkal egyszerűbb módszer.

Ilyen könnyű kibontani a bort késsel és villával

Egy ty.ree.suh nevű TikTok-felhasználó rájött, hogy csak egy késre és egy villára van szükség ahhoz, hogy kinyisd a borosüveget.

@ty.ree.suh THANK YOU TIKTOK 🥹 Open a wine bottle without the bottle opener with fork and knife. I son’t even use google anymore, I love it here 🥹 #learnontiktok #howto #wine #fypシ ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

A lényeg az, hogy a kést bele kell döfni a dugóba, majd az élébe bele kell akasztani a villát, és így kell kitekerni a dugót. Ez azért mégiscsak jobb megoldás, mint a dugó benyomása fakanállal.

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...