Így fogd a kést, hogy gyorsabban és szebben apríts

A helyes vágási technikát elsajátítani egyáltalán nem egyszerű feladat, szerencsére mostani Otthon Tippünkben eláruljuk, hogyan fogd a kést, mikor aprítasz.

Megtanulni helyesen aprítani igazi kihívás, nem véletlen, hogy a séfek is rengeteget gyakorolják, mire teljesen tökéletesen tudják kivitelezni. Szerencsére van pár szabály, amit ha betartasz, akkor sokkal gyorsabban és szebben fogsz vágni. Galériánkban eláruljuk a részleteket!

Forrásunk volt.


Ezeket a tippeket is fogadd meg:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...