Pár perc alatt frissé varázsolható a kanapé egy egyszerű trükkel

A legújabb Otthon Tippünkben bemutatott trükkel egyszerűen gyerekjáték lesz a kanapé tisztítása!

A kanapé szinte minden lakásban nélkülözhetetlen, hiszen kulcsfontosságú pihenőhelyként szolgál. Számíthatunk rá akkor, amikor bekuckózunk, és egy nagy tál fagylalt társaságában filmet nézünk, de akkor is, ha egy gyors szunyálásra van szükségünk. Hiába használjuk mindennap, a kanapé mégis egyike azoknak a tárgyaknak, amelyeket igen ritkán takarítunk. Lehet azért, mert sokan úgy gondoljuk, hogy időigényes feladat, pedig nem az! Mutatjuk is!

Pár perc alatt frissé varázsolható a kanapé egy egyszerű trükkel

Ahogy az alábbi videón is látszik, a meseszép kék bársony kanapén akadt jó pár makacs folt, de a fedeles trükkel pár perc alatt eltűntek. És, ami a legjobb, hogy ehhez a gyors tisztítós módszerhez csupán néhány eszközre – forró vízre és kárpittisztítóra – lesz szükséged. Keverd össze a két hozzávalót egy tálban, majd áztasd a rongyot a folyadékba.

@rooshome Current fave way to freshen up the sofa 🛋️🤍 #sofacleaning #sofacleaninghack #cleanwithme #cleaninghacks #sofarefresh #cleanwithme #cleaningmotivation ♬ original sound - Speed up songz 🎵

Ezután vegyél elő egy serpenyőfedelet, és szorosan csavard köré a rongyot. A fedél fogantyújának segítségével határozott mozdulatokkal alaposan töröld át a kanapét. Különösen azokat a területeket, amik piszkosabbak. Várd meg, míg megszárad, és kész is!

Forrásunk volt.


Még több otthon tipp:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...