Otthon sütött, illatos édes kiflik

A tésztájuk puha, csokival és más finomságokkal is megtölthetjük őket!

Kétszínű kifli

Egyszer anyukám meglátogatott, és hozta ezt a fincsi kiflit, és hozta mindjárt hozzá a receptet is, mert tudja hogy szeretek sütni, főzni. Nagyon finom, és még másnap is puha!

Csokis tekercs

A tésztája puha, a tekercs maga nagyon finom. Kicsit talán hasonlít a Princess pékségben kapható csokis tekercsre. A receptet a neten találtam.

Koprodukciós nutellás-diós kiflik

Durcsó presents: nutellás-diós kiflik by Mrs Smith! Nem tudom, előfordult-e már hasonló, koprodukciós recept a NoSalty történetében. Mert ha nem, ez történelmi esemény ám: azt hiszem, ...

Csokis-kókuszos kiflik

Már nem emlékszem, honnan származik a recept, de már többször megsütöttem, hétköznapra, vasárnapra és iskolai bulira is. Mutatós, kiadós és finom is.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...