Otthon is lehet jó pizzát készíteni! Egy igazi profi elárulja neked a titkait

Sosem sikerült még igazán jó pizzát sütnöd otthon? Akkor nézd meg, mit tanácsol egy igazi profi, hogy biztos legyen a siker a következő próbálkozásnál!

Ha nincsen fatüzelésű kemencéd, akkor jobb ha lemondasz az otthoni pizzasütésről.

A fenti állítás hamis. És ha eztSzabadfi Szabolcs mondja, aki nem csak az ország, de hivatalosan is a világ egyik legjobb "pizzás embere", akkor talán hihetünk is neki. Szabi ugyanis 2017 nyarán bejutott az olaszországi Campionato Mondiale Della Pizza nevű pizzasütő-verseny első 50 helyezetettje közé. A szentendrei Panificio il Basilico-ban tartott pizzanapokra néztük be, ahol amellett hogy megkóstoltuk a díjnyertes pizzáit, arról kérdeztük Szabit, mi kell a jó otthoni pizzához, és ő elárulta a trükköket:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...