Őszi vitaminbombák

Megérkeztek az ősz legfinomabb csemegéi, már kapunk diót, szőlőt, almát. S hogy ne csak önmagukban vagy süteményben fogyasszuk őket, próbáljuk ki a sajttálakat!

Nem kétséges, hogy a sajt és a gyümölcsök párosítása ősszel nyer igazán értelmet, amikor rengeteg dióval, szőlővel, ropogós almával tálalhatjuk a kalciumforrásokat. Ha a füge mellett voksolunk, házasítsuk kecskesajttal, így az ízek finom harmóniába olvadnak össze. Szőlővel a camambert, almával a keményebb sajtokat hozhatjuk össze, az ementáli, a cheddar ide tartoznak, de a félkemény típusok is bátran variálhatóak a sajttálakon: gouda, trappista, edami, óvári.

Tankolj fel paradicsomból!

Fűszerezd meg az ételed!

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...