Oszd meg az ételed!

Családias hangulatú összejövetel, amit te rendezel, mégsem kell főzni és mosogatni? A KIOSK legújabb koncepciója pont ezt kínálja!

A családi összejövetelek, baráti vacsorák egyik legnagyobb előnye, hogy végre összeülhetünk, és a fogások felett kitárgyalhatjuk a világot. Megkockáztatom, társaság nélkül még enni is minek, de ha van egy jó közösség, akkor az étel is jobban ízlik. Az egyetlen gond ezekkel a szuper alkalmakkal, hogy háziasszonyként nagyon is fel kell készülni, illetve az esemény után esetleg órákig kell mosogatni és pakolászni. A közös étkezések örömét a takarítás kellemetlensége nélkül most bárki kipróbálhatja a KIOSKBAN.

A belváros szívében lévő, káprázatos kilátással rendelkező KIOSK csapata gondolt egy nagyot, és új koncepcióval jelentkezett. Az étterem menüjén található megjelölt fogások mostantól megosztható, 2-4-6 személyes adagban is megrendelhetőek. A sharing concept lényege, hogy a megrendelt ételekből olyan adagot kapunk, hogy mindenki kedvére kóstolgathasson anélkül, hogy teleenné magát. Aki valaha volt már társasággal étteremben - nyilván nem az üzleti vacsorákról beszélünk - , úgyis hozzá van szokva, hogy mindenki mindenbe belekóstol egy-egy falat erejéig. A KIOSK ötletében az a zseniális, hogy tényleg olyan, mintha otthon lennénk - a megrendelt étel mellé kapunk tányérokat, és úgy osztozkodunk, ahogy csak szeretnénk. Mert a táfelspiccből van, aki a velőt szereti, és van, aki a répát, a töltött káposztából pedig lehetnek töltelék- és aprókáposzta-pártiak is. Lényeg, hogy a KIOSK-ban mindezt úgy teheted meg, mintha otthon lennél: nyugodt, barátságos, kényelmes, szép környezetben. Az ételek mind illeszkednek a magyaros gasztronómiai hagyományokhoz, de egy-egy kis részletnek köszönhetően mégis teljesen modernek.

Vasárnaponként a Sunday Brunchon ráadásul 20%-kal olcsóbban érhetők el a megosztásos koncepcióban érintett ételek, sőt a ház borai és a kancsós limonádék is ezzel a kedvezménnyel kóstolhatók. A megjelölt ételek akkor is megoszthatóak, ha csak egy előételre ugrunk be, és akkor is, ha egy négyfogásos menüt szeretnénk végigenni. Ha megjött a kedvetek és az étvágyatok, akkor irány a KIOSK, egyetek egy tányérból!I

Bővebb információ a KIOSK honlapján

Foto: KIOSK

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...