Az ősz színe: sárga a konyhában? Mutatjuk, hogy néz ki!

Sárga a konyhában? Igen! Higgyétek el jól áll ennek a helyiségnek ez a szín. Bebizonyítjuk! 

Az ősz színe a sárga lesz a konyhákban. Mutatunk néhány ötletet, amelyekből bátran inspirálódhattok.

Vidámság és napfény egy helyen

Ha nem a te pályád a hófehér, unalmas konyha, akkor gondolkodj valami egészen merész megoldásban. A sárgát kombinálhatod fehérrel, márvánnyal, minden jól áll neki, nézd csak:

Elegánsan is lehet

Ha szereted ezt a harsány színt, de azért nem vagy oda az ötletért, hogy az egész konyha sárgában pompázzon, akkor csempészd be az árnyalatot például ezzel az egyszerű, de zseniális megoldással. Hogy tetszik?

Minimalizmus és a sárga

Igen, a kettő tökéletesen megfér egymás mellett. Letisztult, könnyed stílus a minimalizmus, amit kicsit felráz a sárga lüktető színe.

Fűszerezz!

Ugyancsak tökéletes megoldás, ha csak egy kicsit szeretnéd megfűszerezni a konyhád. Tökéletes választás a bárszékek és a sárga lámpák ebben a konyhában. Nekünk nagyon bejön. Nektek?

Könnyed sárga

A sárgának is rengeteg árnyalata létezik, egyáltalán nem kötelező az erős, rikító oldalát választani. Lehet így is:

Konyhasziget imádóknak

Lesz konyhaszigeted? Akkor itt egy remek ötlet arra az esetre, hogy kicsit más legyen a konyhád, mint a nagy átlagnak: a konyhasziget szekrényei legyenek más színűek, mint maga a konyhabútor…..mondjuk sárga! Tökéletesen funkciónál!

Apró konyhában sem kell megijedni

Mivel a sárga önmagában egy világos árnyalat, nyugodtan használható minikonyhákban is.

Nálad melyik megoldás a nyerő?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...