Minden eddiginél több étterem vesz részt az Országos Étterem Héten

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve idén a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket a március 7. és 24. között tartott Országos Étterem Hét rendezvény. A vendégek előnyös árú, válogatott menüsorokkal és izgalmas fogásokkal találkozhatnak majd az éttermekben.

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény. Március 7. és 24. között országszerte 177 étterem várja a vendégeket, akiknek figyelméért fix, rendkívül előnyös árú, válogatott menüsorokkal, izgalmas fogásokkal és alapanyagokkal versengenek a helyszínek és séfek.

Hamarosan indul az asztalfoglalás!

Idén is több kategória közül választhatnak a vendégek

A Top kategória 5.900 Ft-tól, a Prémium kategória 7.900 Ft-tól, az Exkluzív kategória 9.900 Ft-tól kínál 3 fogásos menüsorokat.

A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni.

Több mint egy évtizede, a DiningCity Országos Étterem Hét rendezvény indulásakor még csak 26 étterem vett részt a programban, tavaly ősszel már több mint 160 vendéglátóhely mutatta meg magát. A látogatottság pedig az első eseményhez képest csaknem nyolcszorosára nőve, legutóbb már több mint harmincezres számot tett ki.

Az idei rendezvényen minden eddiginél több vendéglátóhely vesz részt.

Budapesten és vidéken összesen 177 étterem várja majd a vendégeket. A résztvevők között ott vannak a legelismertebb éttermi rangsorok listás helyezettjei, így például Budapesten öt Michelin-ajánlással rendelkező étterem, vidéken pedig kettő: a Costes Downtown, a Flava Kitchen, a Hoppá Bisztró, a Mák Bisztró és a Spago by Wolfgang Puck, valamint a Lokal47 Kéthelyről és a Macok bisztró Egerből.

Az alapanyagok között szerepel a dámszarvas, a vaddisznó, az Angus bélszín, a borjúláb és a bárány is

Gondosan megkomponált menüsorokkal várják az érdeklődőket

Az idei tavaszi kínálat a rendezvény hagyományainak megfelelően rendkívül gazdag: az induló éttermek a magyar mellett az indiai, thai, japán, libanoni, grúz, mexikói, francia vagy az olasz konyhát is reprezentálják. A vendégeket megnyerni hivatott, gondosan megkomponált menüsorok fogásai az alapanyagok felhasználásában is a különlegességre törekszenek: ezek között szerepel például dámszarvas, vaddisznó, Angus bélszín, borjúláb, bárány, kacsa- és libamáj, fácán, homár, rája, ördöghal, békacomb, polip, tintahal, csiga és szarvasgomba.

A séfek nem feledkeznek meg a glutén- vagy laktózérzékeny, a szénhidrátot kerülő vagy a vegán vendégekről sem.

Azok, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étteremmel a barátságos árú menüsorok révén, vagy egy már általuk kedvelt helyen szeretnének elkölteni egy jó hangulatú ebédet, vacsorát kivételesen előnyös áron, mától foglalhatnak asztalt a www.etteremhet.hu oldalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...