Elindult az asztalfoglalás az Országos Étterem Hétre

Az évente megrendezett esemény során országszerte több mint 150 étterem várja fix árú menüsorral a vendégeket október 5. és 15. között.

A 2023-as őszi Étterem Hét kínálatában a rekordszámú, vagyis több mint 150 résztvevő között találunk indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz és spanyol éttermet is.

Elindult az asztalfoglalás az Országos Étterem Hétre

Már lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hétre

Az eseményen résztvevő éttermek három árkategóriában, három- vagy négyfogásos menüket kínálnak a vendégeknek.

Idén a top kategóriában 5900, a prémium kategóriában 7900, míg az exkluzív kategóriában 9900 forinttól kóstolhatjuk a menüsorokat, szervízdíjjal együtt.

A programban több olyan étterem is szerepel, amely neves gasztronómiai listák szerint ott van a száz legjobb magyarországi étterem között, vagy Michelin-ajánlással rendelkezik.

Különleges alapanyagokkal dolgoznak a séfek

Az ételek megalkotásakor a séfek olyan alapanyagokhoz nyúlnak, mint a homár, a polip, a szarvasgomba, a prémium kecskesajt, a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó, a bivaly vagy a muflon. A kínálatban továbbá megtalálható majd többek között a pho leves, a ramen leves, a báránygerinc, a spanyol véres hurka, a Szent Jakab kagyló, valamint a rákraguval töltött tintahal, az ördöghal, a burgundi csiga vagy a grillezett fürj is.

És nem utolsósorban az eseményre komponált, előnyös árú menüsorok fogásai között glutén-, laktóz- és cukormentes ínyencségek is helyet kaptak, de a vegetáriánus vagy vegán vendégek sem maradnak majd éhesen.

A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen bejelentkezni.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...