Itt kóstolhatod majd meg az Ország Tortáit

Kíváncsi vagy, milyen lett az Magyarország Tortája 2024-ben? Mutatjuk, mely cukrászdákban kóstolhatod majd meg őket!

2024-ben Kovács Alfréd váci cukrász alkotása, a Mákvirág fantázianévvel rendelkező finomság lett Magyarország Tortája. Egyelőre még csak egy szűk kör (többek között a Nosalty szerkesztősége) kóstolhatta meg a varázslatos alkotást, azonban augusztus 19-től a Magyar Ízek Utcájában, a Várkert Bazárban, és országszerte több száz cukrászdájában megízlelhetjük.

Íme a győztes, a Mákvirág

A teljes listát településnév szerint ide kattintva, a cukrászdák szerint ide kattintva éred el.

Természetesen nemcsak a Mákvirágot lehet majd megkóstolni, de Magyarország Cukormentes finomságát is, mely a Zöld Málna lett idén. A tortát Novák Ádám és Csonka László, a szegedi Reök Kézműves Cukrászda és Kávéház mesterei álmodták meg.

Magyarország Cukormentes Tortája, a Zöld Málna

A cukormentes tortát árusító helyek listáját településnév szerint ide kattintva, a cukrászdák neve szerint ide kattintva érheted el.

Az árusító cukrászdák listáját a Magyar Cukrász Ipartestület tette közzé, a lista pedig várhatóan augusztus 18-ig napról napra bővülni fog.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...