Íme a lista az ország 10 legjobb cukrászdájáról

Kiderült, mely tíz cukrászda a legjobb az országban a Dining Guide szerint.

A Dining Guide Év Étterme Díj 2024 júniusi ceremóniájáról mi is írtunk (a SALT Budapest nyerte az Év Étterme díjat, a Restaurant Best Of The Best címet pedig a Stand Étterem kapta), de most a legjobb cukrászdák listája is nyilvánosságra került.

Gréti-szelet - citromos krémes

Nosalty szerkesztőségi tagként én is megalkottam a saját sütiszeletem. Imádom a citromot és az összes citrusfélét, úgyhogy nem volt nehéz kitalálni valamilyen savanykás ízvilágú ...

Epres kesusajttorta

A fanyar epres réteg, a krémes, kesus "sajttorta" és a gluténmentes diós alap teszi ezt az egyszerű vegán receptet igazán izgalmassá, gazdaggá és finommá. Szuper és különleges desszert ...

Matchamisu, a zöldteás tiramisu

Imádjuk a tiramisut és a matchát is, így muszáj volt elkészítenünk ezt a csodás színű fúziós desszertet, aminek minden elemébe került a zöldteából. Először egy lágy és puha ...

Igaz, hogy az utóbbi évek során a Covid-járvány alatt és azt követően sok-sok vendéglátóhely kényszerült bezárásra, és a rezsiárakkal illetve az általános inflációval való küzdés is folyamatos, az emberek egy része így is szeret cukrászdába járni. És hálisten', van is miből válogatni, akkor is, ha a magas minőséget keressük.

Lássuk, melyek azok a magyar cukrászdák, ahol kiemelkedő minőséget kóstolhatunk!

íme a Dining Guide 10 díjazottja, avagy az ország legjobb cukrászdái:

  1. Málna the Pastry Shop
  2. 100 éves cukrászda (Gyula)
  3. Auguszt (Fény utca)
  4. Bergmann cukrászda (Balatonfüred)
  5. ChouChou
  6. Egy csipet torta
  7. Four Seasons Gresham Budapest
  8. Gerbeaud
  9. Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda (Sopron)
  10. The Ritz Carlton Budapest

A győztes, óbudai Málna the Pastry Shop egyébként 2024-ben már harmadszorra nyerte el az Év Cukrászdája díjat.

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Getty


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...