Lerántotta a leplet a gyártó arról, hogy ennek a zselés kedvencnek melyik az alja, és melyik a teteje

A gyártó elárulta, pontosan hogyan is működik ez a finomság "hivatalosan" - az biztos, hogy meglepődsz majd, melyik az alja, és melyik a teteje!

Megvan ez az édesség, aminek a teteje gyümölcszselével van töltve, és bele van mártva csokoládéba? A piskótatallér hatalmas népszerűségnek örvendett gyerekkoromban, amit én speciel mindig osztálykirándulásra vittem magammal, mert anyukám akkor volt csak hajlandó nekem venni - de sokunk örömére még most is kapható.

Getty

A kiránduláson nálunk két dolog miatt folyt ezzel a sütivel kapcsolatban a vita:

Az egyik: mindenki szerint máshogy kell enni. Voltak, akik simán ,"normálisan", harapva fogyasztották, de akadtak olyanok (többek között én is), akik először a zselét harapták le róla, majd a végén a piskótát.

A másik kérdéses pont ez volt: melyik az alja és a teteje? Én eddig biztosan hazugságban éltem, ugyanis teljesen fordítva képzeltem el és tálaltam ezt a finomságot. Véleményem szerint ugyanis a csokis fele a sütemény teteje.

A Mirror cikkéből kiderült, hogy ezeknél a fajta zselés-csokis finomságoknál (mert nem csak nálunk létezik ilyesmi) a gyártó eredetileg a csokis részt szánta az aljának, a piskótát pedig a tetejének. Ahogy az várható volt, az internetezők teljesen ledöbbentek a megfejtésen, de végre tisztázódott ez a nagyon fontos kérdés!

(*Fontos megemlíteni, hogy ezt az Egyesült Királyságban kapható Jaffa cakes termékek forgalmazói állítják, így simán előfordulhat, hogy a magyar gyártók nem értenek egyet.)

Ti is azt hittétek, hogy a csokis rész a teteje?

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...