Az örök alapkedvenc: piskóta

Összeállítunk egy könnyű piskótatésztát, aztán szárnyalhat a fantázia...

Tejfölpiskóta

Amikor először olvastam a recept címét, jót kuncogtam. Ilyen állat nincs is! De van, bátran állíthatom! Már próbáltam sütőpapírra öntve, úgy is jó! Próbáltam plussz ...

Olajos piskóta gyümölccsel

A tojáshab helyett használhatunk tejszínhabot, gyümölcszselét, vagy éppen semmit sem teszünk a tetejére. Az én családom kedvence az almás változat, mert szezontól függetlenül ...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...