A los angelesiBaadmash nem egy hagyományos indiai étterem. A családi vállalkozásként működő hely neve nem véletlenül jelenti azt hindi nyelven, hogy "szabályszegő".Pawan, Nakul, és Arjun Mahendro - apa és két fia - fúziós konyhát visz. A kanadai és indiai gyökerekkel is rendelkező család mindkét kultúra kulináris szokásait beépíti a fogásokba.
A csirke tikka poutine például a kanadaiak kedvenc poutine-jét gondolja újra. Ez a kifinimult, francia nevű étel tulajdonképpen egy nagy adag sültkumpli, nyakon öntve barnamártással.
A Baadmash-ban úgy készítik, hogy masalával ízesítik a sültkrumplit, erre kerül barnamártás és egy kevés friss, indiai jellegű sajt, végül pedig tandoori sült csirke darabok.
Nem mindennap találkozunk azzal a csirkés szendviccsel sem, amiben puha zsömlébe rejtve egyszerre találunk füstös, fűszeres, indiai vajas csirke szószt, a marinált uborkát és a rántott csirkét. A húst - hogy ropogós legyen, és ne ázzon el - bepanírozzák, majd kétszer is kisütik olajban.
A bombay-i grillezett sajtot itt cheddarból készítik, amit jól megpakolnak korianderrel, hagymával és chilivel.