Olyat lépett a KFC, aminek valószínűleg sokan örülni fognak

Nagyot lépett a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca. A jövő keddtől induló szolgáltatásnak valószínűleg sokan fognak örülni.

Összefogott a KFC és a Netpincér.hu. A csirkehúsáról elhíresült gyorsétteremlánc jövő keddtől indítja el házhoz szállítás szolgáltatását, egyelőre csak próbaüzemben.

A KFC Facebookon megosztott videójából kiderül, egyelőre csak Pest belső kerületeiben szállítanak majd,többek között a Belvárosban, Lipótvárosban, Újlipótvárosban, Terézvárosban, Ligetvárosban, Istvánmezőn és a Városligetben.

Jövő keddtől tehát online rendelhetjük a csirkés kosarakat a KFC-ből, valószínűleg a Netpincér oldaláról, ahol hamarosan bővebb információkkal is szolgálnak az újdonsággal kapcsolatban. A várható szállítási időre 30 percet ígérnek, ami elég gyorsnak számít.

Márciusban a KFC a világon elsőként Magyarországon vezette be reggeli kínálatát. A házhoz szállítás a világ más nagyvárosaiban már működik, például Londonban vagy Szingapúrban.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...