Olyan dolog derült ki Ryan Goslingról, ami miatt még több nő rajong majd érte

Eva Mendes elárulta, milyen szakács a konyhában szíve választottja, gyermekei apja, Ryan Gosling.  

Kevés olyan dolog van a világon, ami miatt Ryan Goslingot ne lehetne imádni. A világ egyik legsármosabb férfija nagyszerű színész, csodálatos apa, ha kell, életmentőés most még egy pozitívum derült ki róla: NAGYSZERŰEN FŐZ. Ez még egy ok arra, hogy nők ezrei rajongjanak érte.

A Golden Globe-díjas kanadai színész főzőtudásáról élettársa, Eva Mendes rántotta le a leplet. Az egész egy Instagram-poszttal kezdődött, amiben a színésznő egy macaront majszolgatott. Eva Mendes bejegyzését rengetegen kedvelték, de kapott néhány kérdést is. Egy kommentelő azt szerette volna megtudni a kubai-amerikai színésznőtől, hogy ő és gyerekei apja tudnak-e főzni.

Eva Mendes bevallotta, hogy ő igazából csak zöldséget párolni, dzsúszt készíteni és rizst főzni tud, Ryan viszont nagyszerű szakács a konyhában.„Ő tényleg főz. Én túlélek” - írta a színésznő, aki azt is elmesélte, hogy párja nem csak jól főz, de sütni is tud.

A színész egyik kedvenc étele a tintahal, amit általában a marokkói stílusú fogásokat kínáló Tagine étteremben szokott enni. Éééééés a felkapott Beverly Hills-i vendéglátóhely társtulajdonosa nem más, mint ... Ryan Gosling!

Ezeket olvastad már?

via Delish

Címlapfotó: Részlet a Gengszterosztag című filmből

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek