5 pénztárcabarát tárolási trükk a konyhádba

Mindig örökzöld probléma a konyhai tárolás. Ha szeretnél ötletelni, hogyan legyen rend és átláthatóság a konyhádban, akkor fusd végig a következő tippeket.

A rendezett konyhánál nincs nagyobb érték, valljuk be. Sokkal egyszerűbb a rendrakás, és jobb érzés benne sündörögni és főzni is. Ezért is hoztunk nektek néhány olcsó tárolási trükköt, amelyeket bevetve sokkal jobb érzés lesz majd a konyhátokban létezni.

Könyvespolcok új élete

Nem kell, hogy a könyvespolc csak a könyveid számára legyen fenntartva. Ha van egy felesleges darab, ami a konyhába is éppen passzol, akkor miért ne használnád ki. A tészta-, liszt- és cukortartók jól mutatnak majd rajta.

Elég jól mutat ez a polc a konyhában

Papírtartó a konyhában? Igen!

A műanyag dobozok tetejét titokzatos módon mindig elnyeli a föld? Akkor a konyhaszekrény oldalára rögzíts fel egy irattartót, és tárold őket abban.

Így nem fognak elveszni a tetők

Rend a lelke

Ha szereted telepakolni a kisebb fiókokat, de már totálisan nem látod át, mi, hol van, akkor szerezz be kisebb, színes kosarakat, amikben tudod rendszerezni a dolgait.

Sokkal könnyebben megtalálod majd, amit keresel

Evőeszköztárolás másképp

Nem kell ahhoz méregdrága evőeszköz tartókat venni, hogy valami egyedit csinálj. Fogj pár kisebb üveget, és már kész is vagy!

Nemcsak olcsó, de gyönyörűen is néz ki

Fém tartókat a konyhába

Hozzuk ki a legtöbbet abból, ami van. Nem kell külön a konyharuhának hely, ha az egyik szekrény végében is elhelyezhető, nem igaz?

Igy nyersz egy kis extra helyet

Még több tárolási trükk:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...