5 recept, ha van egy üveg olajbogyód, ami nem akar elfogyni

Gyakran vásároljuk a Mediterráneum kincsét, az olajbogyót, azonban egy-két saláta után a hűtő hátuljába száműzetik az üveg. Most vegyük elő ismét, és készítsünk vele csupa izgalmas és ízes fogást!

Manapság már a legtöbb boltban kapható többféle olajbogyó is: zöldek, barnák, feketék, magozottak, töltöttek, olajosak, ecetesek és még sorolhatnánk. Odáig általában el is jutunk, hogy megvegyünk belőlük egy-két üveggel, azonban nem sokkal később akadályba ütközünk: néhány tál görög saláta után megfeledkezünk az olajbogyóról – a legtöbbször sajnos csak amiatt, mert nem tudunk vele mit kezdeni. Na, de ennek most vége: 5 olyan elkészítési módot olvashatunk a cikkben, amelyek segítségével a bogyók végre a salátán kívül más ételekben is landolhatnak.

Nézd meg galériánkban az olajbogyó felhasználásának ötleteit:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas konyhai ötletek várnak:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...