Okos fánkozó lovagolta meg a Tide-mosószert faló tinik hülyeségét

Lassan a csapból is az folyik, hogy az amerikai tinik milyen hülyeséget találtak ki megint: folyékonymosószeres kapszulákat esznek. Van viszont, aki hasznot húzott ebből.

A fahéjchallenge után, (amikor is őrölt fahéjat kellett kanállal bekapni, és fulladás nélkül abszolválni a lenyelést) itt a Tidekapszula-kihívás, aminek során agyukat vesztett amerikai tinédzserek folyékonymosószeres párnácskákat rágnak szét nagy boldogan, hogy aztán eltorzult arccal köphessék ki, jobb esetben - ennyi. Hogy mi az értelme? 4 mp hírnév.

via GIPHY

Na mármost az emberiség gondolkodó fele és a szemfüles pizzéria- és sütizőtulajok meglovagolták a trendet, és a cég, valljuk be legintenzívebb ingyenreklám-hullámára felülve Tide-mosókapszula alakú és színű finomságokat kezdtek gyártani

"Ettől legalább nem kerül ambulanciára a gyerek"

felkiáltással.

NÉZZÉTEK ŐKET!

A következő fánkok egy észak-karolinai fánkozóból származnak, nevezetesen a Wake n Bake Donuts-ból, ahol tökéletesen leképezték a Tide-kapszulák mását:

Ez pedig ugyanaz pepitában - pizzaformájú, 100%-ig ehető mosószerkapszula a Vinnie's Pizzeriából, Brooklynból.

https://twitter.com/vinniesbrooklyn/status/954030286349787136?ref_src=twsrc%5Etfw

Ezeket olvastad már?

via metro, designtaxi

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...