Kultikus csárda zár be a Nyugat-Dunántúlon

Újabb étterem kénytelen bezárni a növekvő energia- és alapanyagárak miatt.

Az utóbbi időben sajnos sorra zárnak a helyek Budapesten és környékén is. Többek között Szentendrén a Freeride Bistro, Óbudán az Új Sipos Halászkert és Újbuda egyik népszerű BBQ étterme, a MAG kert is a válság áldozata lett. Most pedig egy újabb kultikus hely zárja be a kapuit.

A Vámosszabadi határában található Vidra Csárda egy horgásztó partján található. Az étterem 26 évig fogadta a vendégeit. A csárda saját feldolgozású halakból készült ételeiről volt nevezetes és pihentető, gyönyörű környezetéről.

Kultikus csárda zár be a Nyugat-Dunántúlon

A vendéglátóhely nemrégiben úgy döntött, hogy végleg bezárja kapuit. A szomorú hírt Facebook-oldalukon közölték.

Most búcsúzunk és bezárunk… 26 év nyitva tartás alatt sok örömön, nehézségen átmentünk. Túléltük a nagy árvíz, a Covid okozta bezárást, veszteséget és munkaerőhiányt is, de most a megemelkedett energia- és nyersanyagárakkal már NEM tudjuk felvenni a harcot. A tulajdonosok döntése alapján Csárdánk és a Vidra Kft. 2022. DECEMBER 23-ÁN VÉGLEG BEZÁRJA KAPUJÁT. Köszönjük mindenkinek, aki ez idő alatt ellátogatott hozzánk és köszönjük kollégáinknak, akik ezen idő alatt közös sikereinkért dolgoztak! Aki teheti még utoljára látogasson el hozzánk! Aktuális nyitva tartásról honlapunkon tájékozódhat!

– olvasható a bejegyzésben.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Facebook


Még több aktualitás:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...