Kultikus csárda zár be a Nyugat-Dunántúlon

Újabb étterem kénytelen bezárni a növekvő energia- és alapanyagárak miatt.

Az utóbbi időben sajnos sorra zárnak a helyek Budapesten és környékén is. Többek között Szentendrén a Freeride Bistro, Óbudán az Új Sipos Halászkert és Újbuda egyik népszerű BBQ étterme, a MAG kert is a válság áldozata lett. Most pedig egy újabb kultikus hely zárja be a kapuit.

A Vámosszabadi határában található Vidra Csárda egy horgásztó partján található. Az étterem 26 évig fogadta a vendégeit. A csárda saját feldolgozású halakból készült ételeiről volt nevezetes és pihentető, gyönyörű környezetéről.

Kultikus csárda zár be a Nyugat-Dunántúlon

A vendéglátóhely nemrégiben úgy döntött, hogy végleg bezárja kapuit. A szomorú hírt Facebook-oldalukon közölték.

Most búcsúzunk és bezárunk… 26 év nyitva tartás alatt sok örömön, nehézségen átmentünk. Túléltük a nagy árvíz, a Covid okozta bezárást, veszteséget és munkaerőhiányt is, de most a megemelkedett energia- és nyersanyagárakkal már NEM tudjuk felvenni a harcot. A tulajdonosok döntése alapján Csárdánk és a Vidra Kft. 2022. DECEMBER 23-ÁN VÉGLEG BEZÁRJA KAPUJÁT. Köszönjük mindenkinek, aki ez idő alatt ellátogatott hozzánk és köszönjük kollégáinknak, akik ezen idő alatt közös sikereinkért dolgoztak! Aki teheti még utoljára látogasson el hozzánk! Aktuális nyitva tartásról honlapunkon tájékozódhat!

– olvasható a bejegyzésben.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Facebook


Még több aktualitás:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...